Bygpris.dk

Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge en netbutik, hvor du tilbydes information omkring palleløfter.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Der er ikke lighed i priserne på billige palleløfter hos de forskellige online byggemarkeder. En del har gode priser, hvorimod nogle vil have service. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre fremviser et stort udvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du bør beslutte om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover blot palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og af den grund har mange mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. På grund af det kan man undvære fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af palleløfter online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Forskellige online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du handler palleløfter online fra deres webshop.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du få en høj grad af begavet assistance fra mennesker med ekspertviden i netop palleløfter.
De største byggekæder i Danmark
palleløfter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

palleløfter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må ikke negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm der skåner dig imod mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
2Du bør reflektere over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Såfremt du fremskaffer professionel hjælp vil det typisk være en god idé at få tilbud fra forskellige leverandører.
3Det viser sig meningsfuldt at have de presserende materialer til disposition forud for at du går i gang med dit arbejde. Du kan lave en punktforms huskeliste som samler alt du får brug for, og bagefter efterse punkterne, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
4Du finder en overflod af artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube supporterer dig med enorme mængder udbytterig viden, især når du kigger i hele verden.
5Det kan overvejes at indhente hjælp til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Krævende opgaver behøver mere end en person. I øvrigt er det bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
6Ved projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt undersøge vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at regne når du netop er midt i dit avancerede byggeprojekt.
7Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det kan blive en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende kortlægge mulige tilbud på hver eneste af dem.
8Der viser sig altid uforudsete problematikker når det gælder større opgaver, og derfor er det vigtigt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
9Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at ombygningen påvirker klimaet.
10Du skal under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet til disposition idet du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at tillægge de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
11Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
12Før du iværksætter byggeprocessen kan det blive temmelig værdifuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

elektrisk, hydraulisk, lang, lille, mini, rustfri, selvkørende, terrængående, KGK, NH, Stihl, gummihjul, motor, el, traktor, trapper

Hvilken mulighed for levering er smartest?

De fleste forhandlere på nettet udlover til alt held en lang række forskellige billige løsninger til levering til palleløfter. En af de mest moderne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er altså vældig bekvem, samt i mange tilfælde tilmed den mest billige løsning til levering.

Du bør ydermere foretrække at få pakken bragt hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig i mange tilfælde en tand mere pebret, men desuden rigtig problemfri ift. palleløfter online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo afhænger af at du bor lige ved e-forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på palleløfter er selvfølgelig yderst afgørende ifald vi har behov for varen inden for få dage, og med det formål er det jo fornuftigt at du checker tidshorisonten for levering ved palleløfter. Flere internet forhandlere – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre online, men som trods alt er underforstået at orden realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent forud for at logistikpersonalet får fri.

Enkelte internet shops garanterer fragt uden gebyr på palleløfter online, men typisk kun såfremt der bestilles for en bestemt pris. Desuden kan du snuppe den mest letkøbte fragtmetode, der i mange tilfælde er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

En række byggemarkedskæder udlover afhentning hvor du bestiller billig palleløfter online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på palleløfter i disse byer:

Hørsholm, Solrød Strand, Gentofte, Aarhus, Brønderslev, Nørresundby, Hedensted, Taastrup, Silkeborg, Hjørring, Varde, Rønne, Albertslund, Esbjerg, Skive, Kokkedal, Aalborg, Grenaa, Middelfart, Randers, Hobro, Glostrup, Værløse, Tårnby, Ishøj, Sønderborg, Nakskov, Aabenraa, Næstved, Frederikssund, Thisted, Åbyhøj, Holstebro, Lystrup, Fredericia, Ballerup, Vanløse, Højbjerg, Ringsted, Herning, Hvidovre, Birkerød, Nærum, Helsingør, Rudersdal, Frederikshavn, Jyllinge, Virum, Farum, Vejle, Vallensbæk, Korsør, Charlottenlund, Tilst, Greve, Hillerød, Ølstykke, Skanderborg, Ikast, Brønshøj, København, Nykøbing Falster, Slagelse, Struer, Brabrand, Rødovre, Søborg, Lillerød, Hedehusene, Kalundborg, Brøndby, Frederiksberg, Odder, Nyborg, Haderslev, Valby, Svendborg, Holbæk, Viborg, Køge, Vordingborg, Allerød, Horsens, Kolding, Frederiksværk, Lyngby, Roskilde, Dragør, Gladsaxe, Stenløse, Risskov, Herlev, Odense, og Haslev, .

Klik-og-hent af palleløfter er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager).

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at folk jævnligt leder efter for eksempel billig palleløfter og palleløfter priser. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis køb palleløfter, palleløfter tilbud og palleløfter online, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Få den bedste pris på palleløfter

Det er i dag vældig enkelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige palleløfter online fra forskellige internet handler, og af den grund har massevis af online shops ikke kunne lade være med at sænke prisen på palleløfter betydeligt, og ovenikøbet love gratis fragt.

Men det kan trods alt være nyttigt at tjekke et par forskellige internet forretninger efter tilbud på palleløfter online før du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at modtage den bedste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark og Bygma.

Du må blot ikke undervurdere, at når en netshop forhandler billige palleløfter online til en salgspris som anses for uforståeligt gunstig, så er det undertiden være et bevis på en falsk webbutik. Handler med kort er på den anden side omsluttet af en forordning, der hjælper folk imod uoprigtige online webshops.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruge en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage prisen på palleløfter over flere uger. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk ofte søger efter fx palleløfter priser og palleløfter tilbud. Derudover ser vi typisk internet shoppere kigge efter blandt andet billig palleløfter, køb palleløfter og palleløfter online.

Se nærmere på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot giver dig fuldt ud gode muligheder for at læse en række andre kunders synspunkter og herved tilråder vi, at du eksaminerer online webshoppens kritik forinden du bestiller billige palleløfter online.

Facebook medfører lignende adskillige fantastiske genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Her er der endda netshops som tilbyder kunderne at afgive en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes bør benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige palleløfter online hos en shop bør de uden tvivl sætte sig ind i netbutikkens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig spændende, særligt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ er at granske hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er et signal om at e-butikken følger gældende dansk lovgivning, udover at online virksomheden en gang i mellem overvåges af specialister der har nøje kendskab til retningslinjerne.

Desuden får du lejlighed til support, for så vidt du forvoldes udfordringer med din bestilling af palleløfter. Foruden dette går vi ind for at du er obs på de mest relevante vedtægter der influerer på købet af palleløfter online, som fx den byttepolitik internet forretningen lover.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne eftervise købet af palleløfter, ligegyldig om man shopper hos Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Birthe gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jette Hansen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Birthe D gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Pia Mortensen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til online shopping
1Det er jo super bekvemt for alle at finde de laveste priser online på billige palleløfter hos forskellige e-forhandlere, og altså yder flere online butikker gebyrfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være lønsomt at udforske en række online forhandlere efter tilbud før du handler, således at du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
2En stor portion e-shops yder heldigvis diverse billige fragtmetoder til palleløfter. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Denne er jo ret let, samt typisk tillige den billigste leveringsmåde.
3Generelt anbefaler vi at se hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er en tryghed om at internet selskabet føjer den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden løbende vurderes af fagfolk der er indført i vilkårene. Inden folk køber billige palleløfter hos en netbutik kan man i reglen gennemlæse e-butikkens betingelser.
4Nogle få internet butikker lover fragt uden omkostninger på palleløfter, men for det meste er det så nødvendigt at du køber for en bestemt sum. I øvrigt kunne man overveje den prisbilligste leveringsmulighed, som tit vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Denne bliver jævnligt desuden ret så enkel. Den prisbilligste leveringsmetode er dog at du selv henter ordren.
5Den mest prisbevidste metode til levering er unægtelig at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til online butikkens tilholdssted. Den fragtløsning kan vise sig at være super afgørende såfremt man har behov for palleløfter øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle internet selskaber gratis fragt, men ofte er det under forudsætning af at du indkøber for et konkret beløb.
6Trustpilot tilbyder dig aldeles fremragende løsninger til at eftersøge ganske mange forhenværende forbrugeres meninger og af den grund stiller vi forslag om, at du iagttager e-butikkens vurderinger før du handler billige palleløfter online. Facebook leverer endvidere immervæk ønskværdige løsninger til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus.
7Før nogen handler billige palleløfter i en netshop behøver man faktisk tyde virksomhedens vilkår, det er dog typisk ikke særlig sjovt. For øvrigt går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige palleløfter online, eksempelvis hvilken byttepolitik virksomheden benytter.
8Leveringsdygtigheden er særdeles væsentlig ifald vi skal bruge pakken øjeblikkeligt, og i det øjemed er det helt vigtigt at vi studerer den forventede leveringsdato ved palleløfter. Masser af firmaer på nettet tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, men det er afhængig af at bestillingen placeres før et nøjagtigt tidspunkt.
9Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regelsæt, hvilket assisterer dig imod svindlende butikker på nettet. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen i flere bidder.