Bygpris.dk

Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af plænelufter.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er især muligt i de gængse byggekæder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige plænelufter fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på de bedste tilbud, og andre fokuserer på service. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare plænelufter.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
Det er helt klart super vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og i kraft af det har du chancen for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at slippe for fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder køber produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af plænelufter online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du opleve super nyttig service fra folk med specialistviden i netop plænelufter.
Flertallet af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
De fleste niche webshops er opstartsfirmaer, som oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber plænelufter online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

plænelufter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

plænelufter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig undvære værktøj. Ofte kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet disponibelt idet du påbegynder byggeprojektet. Glem ikke at tillægge de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
2Husk at overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du ønsker professionel assistance er det lukrativt at indhente forslag fra en håndfuld firmaer.
3Det kan være en god idé at spørge om assistance til projektet, specielt når det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter stiller krav om mere end en person. Ydermere bliver det hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være rationelt at beskrive alle udgifter, og herefter indsamle prisen på hver eneste af dem.
5Forberedelse vil altid være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og derudover en rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af din plan.
6Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald projektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har betydning for klimaet.
7Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det blive temmelig fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
8Der præsenterer sig altid uforudsete udfordringer ved store byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at man har afsat god plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
9Det viser sig værdifuldt at du har de presserende materialer parat forinden du går i krig med din byggeproces. Du kan sammenfatte en hurtig note som samler alt du har brug for, og dernæst tjekke listen, hvormed du sikrer dig at du har styr på det.
10Ved udendørs opgaver har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag kan du løbende holde øje med vejrmeldingerne i tiden op til projektets start, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
11Du må ikke glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
12Der ligger vældig mange instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder dig temmelig meget almennyttig oplysning, særligt ifald du leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

akku, benzindrevet, elektrisk, selvkørende, AL-KO, Bosch, Einhell, Fiskars, Garden, Gardena, Ginge, Gudenaa, Husquarna, Klippo, Makita, Ryobi, Stiga, Texas, Trolla, Viking, Wolf Garten, opsamler, havetraktor

Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En stor portion online forhandlere tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til plænelufter. En af favoritterne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig ekstremt uproblematisk, samt desuden tillige den prisbilligste mulighed for levering.

Du kan også foretrække at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden er oftest en kende dyrere, men på den anden side i høj grad simpel med plænelufter online. Den mest billige metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på plænelufter er ret central forudsat du har brug for dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det helt fornuftigt at man dobbelttjekker leveringstiden ved plænelufter. De fleste internet selskaber – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, der dog nødvendiggør at bestillingen anbringes forinden et bestemt tidspunkt, således at de kan nå at få dit nye produkt distribueret forinden logistikpersonalet holder fyraften.

En række internet forhandlere tilbyder levering uden gebyr på plænelufter online, men undertiden under forudsætning af at der bestilles for et fastslået beløb. Alternativt må man snuppe den mest billige fragtform, hvilket ofte vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

De store netshops tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig plænelufter hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Bygma. De udlover fx afhentning af plænelufter i følgende byer:

Aarhus, Hjørring, Risskov, Odder, Korsør, Nyborg, Tilst, Vanløse, Værløse, Lillerød, Aalborg, Køge, Allerød, Holstebro, Kalundborg, Helsingør, Slagelse, Rødovre, Frederiksværk, Frederiksberg, Hørsholm, Gladsaxe, Holbæk, Haslev, Ringsted, Kolding, Nørresundby, Ishøj, Horsens, Svendborg, Hedehusene, Næstved, Skanderborg, Hobro, Kokkedal, Herlev, Struer, Ballerup, Dragør, Odense, Gentofte, Solrød Strand, Birkerød, Nærum, Brønderslev, Brøndby, Brønshøj, Sønderborg, Lyngby, Brabrand, Ølstykke, Ikast, Middelfart, Farum, Haderslev, Lystrup, Charlottenlund, Frederikshavn, Stenløse, Glostrup, Herning, Nykøbing Falster, Tårnby, Albertslund, Virum, Hvidovre, Nakskov, Jyllinge, Valby, Vejle, Esbjerg, Viborg, Roskilde, Højbjerg, København, Vordingborg, Skive, Rønne, Aabenraa, Grenaa, Frederikssund, Vallensbæk, Thisted, Randers, Hillerød, Greve, Fredericia, Varde, Silkeborg, Rudersdal, Hedensted, Åbyhøj, Taastrup, og Søborg, .

Afhentning af plænelufter er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når vi ser på søgedata er det markant, at netshoppere typisk søger for eksempel køb plænelufter og plænelufter tilbud. Vi ser desuden typisk folk søge efter fx plænelufter priser, billig plænelufter og plænelufter online, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på plænelufter

Det er jo særligt enkelt for enhver at vurdere prisniveauet på billige plænelufter online fra diverse internet selskaber, og herved har massevis af netbutikker set sig nødsaget til at stampe udsalgspriserne på plænelufter drastisk, og ydermere love fragt uden gebyr.

Men det kan immervæk blive gunstigt at tjekke enkelte internet forretninger efter tilbud på plænelufter online inden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Du skal imidlertid være så påvagt, at når en internet webshop sælger billige plænelufter online til salg for en pris der kan ses som uendeligt gunstig, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en snydagtig e-forretning. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, hvilket begunstiger dig som køber overfor bedrageriske forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre regningen på plænelufter senere. Det fås normalt i nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at netshoppere ofte søger efter bl.a. billig plænelufter og plænelufter online. Derudover oplever vi typisk mennesker søge efter blandt andet køb plænelufter, plænelufter priser samt plænelufter tilbud.

Analyser folks synspunkter

Trustpilot leverer evigt sikre genveje til at gennemrode ret mange nuværende konsumenters erfaringer og herved er det klogt, at du kigger på webbutikkens omtaler forud for at du handler billige plænelufter online.

Facebook indebærer desuden nogle fine genveje til at få indtryk af online shoppens kundefokus. Desuden er der en del shops på nettet som tilbyder folk at udforme en omtale af ordreforløbet, som på samme måde kan bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige plænelufter online på en internet forhandler kunne man principielt gennemlæse deres forretningsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, særligt på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, hvilket typisk er et fingerpeg om at internet shoppen anerkender de officielle regler, samt at online shoppen hyppigt besøges af eksperter som behersker vedtægterne på området.

Dette er desuden en god mulighed for support, for så vidt du får dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af plænelufter. Ydermere rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de mest essentielle retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af plænelufter online, til eksempel den returneringsret internet forhandleren lover.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man permanent gemmer sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af plænelufter, uagtet om man har handlet fra Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anna Hansen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Jesper R gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Christian gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til indkøb via nettet
1Adskillige e-forretninger udlover på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmidler til plænelufter. En af dem der er mest populær er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo ret så uproblematisk, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.
2Fragttiden er naturligvis ret essentiel i tilfælde af at du mangler varerne om et øjeblik, og af den grund er det selvsagt på sin plads at vi dobbelttjekker leveringstiden på plænelufter. En hel del e-forhandlere reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, hvilket kræver at handlen gemmenføres tidligere end et angivent tidspunkt.
3Nogle få e-firmaer tilbyder fragt uden beregning på plænelufter, men typisk kræves det at der aftages for et fastslået beløb. Som alternativ bør man udvælge den billigste løsning til levering, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Muligheden viser sig i mange tilfælde omvendt ret så simpel. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
4Trustpilot fører til regulære gavnlige chancer for at granske en række tidligere brugeres omtaler og på grund af dette er det klogt, at du tager et kig på internet shoppens omtaler forinden du bestiller billige plænelufter online. Facebook fører til også evigt relevante muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en lov, som passer på dig som køber imod svindlende e-forhandlere. Som et alternativ kunne du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, når du agter at betale pengene ude i fremtiden.
6Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt online butikken er e-mærket, hvilket kan være en sikkerhed for at internet virksomheden imødekommer de danske love, og at webshoppen tit overværes af fagmænd som er meget fortrolige vedtægterne på området. Forinden nogen bestiller billige plænelufter i en shop burde de i og for sig overveje virksomhedens betingelser.
7Før folk bestiller billige plænelufter på en e-butik kunne de faktisk betragte webbutikkens handelsvilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Ydermere kan det være til hjælp at man er klar over de væsentligste forhold der kan have betydning for shopping af billige plænelufter online, fx hvilken returpolitik webbutikken benytter.
8Det er jo efterhånden yderst gnidningsløst for folk at tjekke tilbud online på billige plænelufter fra diverse online webshops, og til gengæld frembyder flere online forretninger fragt uden gebyr. Men det kan alligevel vise sig profitabelt at besigtige nogle enkelte internet selskaber efter billige priser forinden du bestiller, sådan at du er sikker på at indhente den bedste pris.
9Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at du selv henter produkterne, som desværre er betinget af at du er lige ved online butikkens tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge plænelufter om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte online varehuse levering uden omkostninger, men typisk kun når du shopper for en fastsat pris.