Bygpris.dk

Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare elhøvl.
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende netbutikkens regler.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige elhøvl alt efter hvor du handler online. Nogle har de bedste priser, imens øvrige har fokus på en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er særligt muligt i de gængse byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra alle mulige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort udvalg af elhøvl online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggekæder finder du overalt i landet, og på grund af det har folk tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Ergo bør du få en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop elhøvl.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du når du køber elhøvl online fra deres webshop.
Mange webshops i små nicher producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

elhøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

elhøvl bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er væsentligt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat før du igangsætter eksekveringen. Du kunne nedskrive en simpel huskeliste indeholdende alt det du har brug for, og så eftergå listen, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Man bør nødig undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at du har grejet parat forinden du går løs med byggeriet. Derudover er det godt at tillægge de her omkostninger i byggeriets regnskab.
3Forberedelse bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du skal forfatte en klar tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder agendaen.
4Måske du burde tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde have hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Hvis du vil benytte hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af meget udbytterig info, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
6Du bør ikke negligere dit eget helbred, så husk påklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
7Man kan hente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet hvis projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet har en positiv effekt på naturen.
8For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor må du ofte lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned når du netop vil i gang med dit svære byggeprojekt.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggearbejdet, især ift. vigtige byggeopgaver. Nogle ting gør krav på flere end en enkelt person. Dertil bliver det mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
10Det er vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på penge-delen af det. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan indsamle udgiften ved dem en ad gangen.
11Længe før du igangsætter arbejdet er det vildt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Der kommer jævnligt overraskende udfordringer ved krævende opgaver, og altså vurderes det vigtigt at der afsættes en del plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at komme i mål.
De mest vellidte byggeshops
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som jo er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

akku, gulv, håndholdt, lille, mini, stor, AEG, Black & Decker, Bosch, Cromag, Dewalt, Einhell, Elu, Falke, Festool, Ford, Hitachi, Kinzo, Makita, Metabo, Milwaukee, Parkside, Power Craft, Power Super, Ryobi, Selekta, SKIL, Toolex, Toolmate, Top Craft, 12v, 18v, blå, batteri, gulv

Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En stor portion byggemarkeder giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmåder til elhøvl. En yndling er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig ret praktisk, og endda ligeledes den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at få leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver jævnligt en lille smule mere omkostningsfuld, men til gengæld super hensigtsmæssig ift. elhøvl online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo nødvendiggør at du bor med kort afstand til online firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på elhøvl er naturligvis temmelig væsentlig når man har brug for ordren nu og her, og i det øjemed er det rigtig væsentligt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering på elhøvl. Mange netbutikker – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, men det er betinget af at orden realiseres forud for et fast tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken betjent forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte online shops sikrer levering uden gebyr på elhøvl online, men i reglen kræver det at man aftager for en fastsat sum. Som alternativ skal man gribe den mest betalelige leveringsmodel, der ofte er at få kørt pakken til et udleveringssted.

Masser af kæder giver afhentning hvor man handler billig elhøvl på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på elhøvl i følgende områder:

Nyborg, Greve, Albertslund, Haderslev, Korsør, Aalborg, Sønderborg, Køge, Gladsaxe, Skive, Herlev, Middelfart, Esbjerg, Gentofte, Brønshøj, Herning, Rødovre, Hedensted, Rønne, Ringsted, Silkeborg, Hørsholm, Ølstykke, Vordingborg, Højbjerg, Frederiksværk, Slagelse, Varde, Vanløse, Fredericia, Stenløse, Tårnby, Ishøj, Svendborg, Jyllinge, Hobro, Valby, Brabrand, Nakskov, Åbyhøj, Grenaa, Thisted, Kolding, Lillerød, Farum, Rudersdal, Søborg, Lyngby, Lystrup, Hjørring, Helsingør, Glostrup, Hedehusene, Værløse, Horsens, Odense, Brønderslev, Viborg, Nørresundby, Kalundborg, Charlottenlund, Næstved, Haslev, Solrød Strand, Nærum, Tilst, Vejle, Holbæk, Taastrup, Struer, Randers, Hvidovre, Hillerød, København, Roskilde, Kokkedal, Brøndby, Birkerød, Dragør, Odder, Holstebro, Aabenraa, Virum, Frederiksberg, Ikast, Risskov, Nykøbing Falster, Aarhus, Vallensbæk, Frederikssund, Skanderborg, Frederikshavn, Allerød, og Ballerup, .

Click-and-collect af elhøvl er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx elhøvl online og elhøvl priser. Vi ser desuden mange gange online shoppere søge efter blandt andet køb elhøvl, billig elhøvl og elhøvl tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Bedste tilbud på elhøvl

Det er jo særdeles enkelt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige elhøvl online på diverse firmaer på nettet, og derfor har massevis af online forretninger ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på elhøvl enormt, og ovenikøbet præstere fri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være gavnligt at analysere flere e-shops efter billige priser på elhøvl online før du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og 10-4.

Man bør ikke desto mindre være obs på, at når en internet handler forhandler billige elhøvl online til en salgspris som er utopisk tiltalende, er det ofte være en varsel om en uærlig online butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en retningslinje, som beskytter en overfor snydagtige internet handler.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du har i sinde at honorere beløbet til elhøvl over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at folk mange gange efterspørger eksempelvis elhøvl online og elhøvl priser. Derudover ser vi tit folk efterspørge bl.a. elhøvl tilbud, køb elhøvl samt billig elhøvl.

Kig på nuværende kunders ratings

Trustpilot indebærer egentlig strålende genveje til at dechifrere adskillige forhenværende brugeres synspunkter og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker online forretningens kritik før du køber billige elhøvl online.

Facebook fører til tillige aldeles belejlige løsninger til at få en idé om online shoppens popularitet. Her ses en række online varehuse i Danmark hvor man kan meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som på samme måde bør bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige elhøvl online i en netbutik burde man uden tvivl løbe igennem forhandlerens forretningsaftale, det er dog bare en tidskrævende opgave, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et kendetegn for at webshoppen opretholder gældende dansk lovgivning, samt at e-firmaet undertiden efterses af fagmænd som behersker vilkårene på området.

Desuden får du genvej til en hjælpende hånd, hvis du møder dilemmaer ved din shopping med elhøvl. Desuden er det smart at køberen er vidende om de væsentligste vedtægter der influerer på bestillingen af elhøvl online, som for eksempel den returret internet virksomheden lover.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens e-mail kvittering, så man altid vil kunne dokumentere købet af elhøvl, uanset om man bestiller hos Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma eller 10-4.

Morten Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Rasmus Petersen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Maria Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Kirsten gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til online indkøb
1Forinden folk køber billige elhøvl i en e-handler bør de når alt kommer til alt gennemløbe webshoppens betingelser, men det er typisk et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det smart at køberen er omhyggelig omkring de primære regler der har indflydelse på bestillingen af billige elhøvl online, til eksempel den byttepolitik netshoppen lover.
2Trustpilot byder på i højeste grad troværdige chancer for at kigge nærmere på en længere række nuværende køberes iagttagelser og på grund af dette kan det anbefales, at du verificerer online virksomhedens kritik inden du køber billige elhøvl online. Facebook leverer endvidere en række fordelagtige chancer for at få indblik i online forhandlerens popularitet.
3Indtil flere internet foretagender tilbyder levering uden beregning på elhøvl, men i mange tilfælde er det påkrævet at man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt må du vælge den mest billige fragttype, der tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig tit lige så vel virkelig let gængelig. Den billigste leveringsmodel er dog at hente varerne selv.
4Den mest letkøbte fragttype vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre nødvendiggør at du opholder dig nær e-firmaets lager. Den slags levering er yderst vital om vi mangler elhøvl inden for kort tid. Alternativt så præsterer visse internet varehuse levering uden betaling, men tit påkræves det at der shoppes for et præcist beløb.
5En stor portion firmaer på nettet giver på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsformer til elhøvl. Den mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter produkterne når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig vældig let gængelig, og mange gange endda den billigste fragtform.
6Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af et lovbud, der hjælper dig som køber overfor bedrageriske e-handler. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil finansiere prisen over flere uger.
7Leveringstiden er jo særligt væsentlig når man absolut skal bruge produkterne lige om lidt, og derfor er det nemlig meningsfuldt at vi besigtiger leveringstidspunktet på elhøvl. En masse internet varehuse garanterer billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter, som dog er forudsat at ordren køres igennem forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
8Det har vist sig at være usædvanlig fleksibelt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige elhøvl fra forskellige webbutikker, og på grund af dette yder en lang række internet handler i Danmark gratis levering. Til gengæld kan det stadigvæk være smart at sammenholde forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg forinden du handler, så du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
9Vi anbefaler generelt at tjekke om online butikken er verificeret af e-mærket, som kan være en indikation om at online forhandleren understøtter de officielle danske regler, og at internet virksomheden hyppigt evalueres af jurister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige elhøvl i en internet shop burde man i og for sig have øje for e-butikkens handelsaftale.